11 maart 2012

Dode man bij de Oude Waal in Ooijpolder.

Na het aantreffen van een dode man in de afgelopen nacht nabij de Oude Waal in de Ooijpolder is de politie een uitgebreid onderzoek begonnen. De weg naar de Vlietberg is de gehele morgen afgesloten geweest en rechercheurs van de forensiche opsporing zijn op die plaats bezig met een uitgebreid sporenonderzoek. De dode man werd de afgelopen nacht rond 03.00 uur aangetroffen, waarna een groot onderzoek van start ging. Daaruit moet blijken, of de man door een misdrijf om het leven is gekomen of dat zijn dood een andere oorzaak heeft. In eerste instantie was ook de Ooijse Bandijk ter plaatse afgesloten, maar later werd dit weer opgeheven en bleef de afsluiting beperkt tot de weg naar de Vlietberg. Daardoor kon de route van de Poldermars, welke werd georganiseerd door de Ooijse Wandelsportvereniging De Roodborstjes, gewoon via die route doorgaan.`vannacht om 03.12 uur was de Traumahelicopter gewaarschuwd om naar de Ooijse Bandijk te gaan. zie de foto’s.

DSC_0794_dode_man