11 maart 2012

Heilig Vormsel in Ooij 2012

Vanmorgen werd in de H. Hubertuskerk te Ooij het Heilig Vormsel gehouden met als hoofdcelebrant Z.H.E Mgr. Drs A. Hurkmans, bisschop van s’Hertogenbosch, die overigens zijn gehele “Verkondiging” uit het hoofd deed,  en als celebranten pastoor Theo Dohmen en diaken Henk Nieuwenhuis. Dhr. F. van Genugten was de bisschoppelijke ceremoniarius. Muzikale medewerking werd verleend door koor Encore o.l.v. Monique Schel. Dit dameskoor is sinds kort uitgebreid met twee mannen op orgel en gitaar. Tijdens deze viering werden 13 kinderen gevormd.  Het waren William Aalders, Marthe Arnts, Jelle van den Brink, Carly den Brok, Dion van de Griend, Gyan Huisman, Antony Legerstee, Chiel Pauls, Thom Schel, Martijn Scholten, Mike Teunissen, Jorn Vermeulen en Marijn Winkels. zie de foto’s

vormsel_ooij

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.