10 maart 2012

Expositie 60 jaar later Kerkje van Persingen

Het Kerkje van Persingen, 1952 – 2012, zestig jaar later dat is de naam van de expositie, welke dit weekend in het Kerkje van Persingen gehouden wordt.  De organisatoren nemen de bezoekers mee naar het begin van de 50er jaren en tonen hun collectie voorwerpen uit de tijd van “De Sint Joris kapel”  Tevens tonen zij alle verzamelde kunst, eigendom van de stichting: Het Kerkje van Persingen. Tevens was er  dit weekend voor  belangstellenden de gelegenheid om bij te praten met de mensen van de stichting over hetgeen de afgelopen 19 jaar van hun bestaan is bereikt en de grootse zaken die te gebeuren staan. Bestuursleden zijn aanwezig op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. zie de foto’s

DSC_9938_kerkje

 


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.