6 maart 2012

Bescheiden actie basisschool t Bijenveld in Leuth.

Dinsdag is de landelijke stakingsdag voor leraren om aan de minister de boodschap “Voor kwalitatief goed Passend Onderwijs heb je tijd en menskracht nodig. Wij protesteren tegen 300 miljoen bezuinigingen op Passend Onderwijs” duidelijk te maken. De leerkrachten van basisschool ’t Bijenveld in Leuth waren daar op hun manier mee bezig. Zij gaven van 08.30 uur tot 09.30 uur geen les maar waren aanwezig om met elkaar vorm te geven aan Passend Onderwijs. Dat deden ze door gezamenlijk te overleggen. Om 09.30 uur kwamen de kinderen weer gewoon op school. zie de foto’s.

DSC_8700_Bijenveld

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.