27 februari 2012

Henk Janssen wordt pastoor in Beek

Henk Janssen  uit Beek wordt de nieuwe pastoor van Beek. Dit hebben de parochianen van de Bartholomaeusparochie dit weekeinde te horen gekregen. Hij is door  het bisdom in Den Bosch  benoemd. Pastoor Henk Janssen werkt sinds enige tijd al als waarnemer  in de parochie van de Breedeweg, waar hij twee dagen in de week de zieke pastoor Thuring vervangt. Henk Janssen blijft ook pastoor in Breedeweg. De parochie in Beek zat al enige tijd zonder pastoor, nadat pastoor  Maarten Wesseling na een lang ziekbed overleed. De Millingse pastoor Eric Smits regelde de afgelopen tijd de bestuurlijke zaken in de parochie op de Kerkberg, maar niet de pastorale zaken. De geruchten gonsden al enige tijd in Beek, maar nu is er duidelijkheid.

DSC_5860_Henk_Janssen-1