29 februari 2012

AED in Beek geplaatst

Vanmorgen is de zesde en voorlopig  laatste AED kast in Beek geplaatst. Daarmee heeft nu elk kerkdorp in de gemeente Ubbergen haar eigen AED (defibrillator) De kast hangt onder het balkon van het pand, dat in Beek bekend staat als het “pand van Arnold de Bruijn” en waar nu o.a. de wijnkoperij van Jos Peters gevestigd is en uitzendbureau Decon, op de hoek van de Rijksstraatweg en de Nieuwe Holleweg. Ook in Beek zal gestart worden met een opleiding tot AED’er, welke geheel kosteloos voor de cursist verzorgd gaat worden. Er zal nog Huis aan Huis gefolderd worden, maar opgave is al mogelijk bij mevrouw Leny Rikken in Ooij, tel. 024-6632271. zie de foto’s

DSC_6931_AED_Beek

Vanavond wordt om 19.00 uur gestart met een cursus voor AED’er in de Sprong. Daar is nog één plaats vrij. Degene die nog mee wil doen aan deze cursusavond, kan zich vanmiddag nog opgeven bij Leny Rikken, 024-6632271

De cursus voor vanavond is vol!