1 februari 2012

IJsbaan in de Torteltuin wil nog niet lukken.

De pogingen om een ijsbaan aan te leggen in het speelpark “De Torteltuin” aan de Hoge Kamp in Leuth wil nog niet echt lukken. Op dit terrein is bij de aanleg al rekening gehouden met de aanleg van een ijsbaan in de winter, maar de grond was kennelijk nog niet stevig genoeg om het opgebrachte water vast te houden. Met behulp van een tankwagen van loonbedrijf Dorus Daamen uit Kekerdom/Millingen zijn al enkele ladingen water op het terrein gebracht, maar het water zakt nog weg. Met behulp van een sproei-installatie hoopt men de komende dagen alsnog een ijsbaantje te creëren. zie de foto’s.

DSC_6890_ijsbaan_Torteltuin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.