26 januari 2012

Boerenbruiloft in Ooij

De Boerenbruiloft in Ooij gaat na ruim 25 jaar op een wat andere toer. Met probeert het allemaal wat “moderner” te maken en daarmee ook meer “buitenstaanders” te trekken. Het feest vindt plaats op zaterdag 18 februari met Moon uut de Ooijse Graaf en Teetje van ’t Wilhelminagat als boerenbruidspaar. De plaats is zaal”de Vink” aan de Koningin Julianalaan te Ooij. Koen Arens heeft er een mooie poster voor gemaakt.

Poster_Boerenbruiloft2

De Boerenbruiloft gaat zaterdag 18 februari om 15.30 uur van start. Dan verzamelen eerst de beide families (en andere belangstellenden) bij De Vink. Om 16.30 uur wordt het bruidspaar, na een rondgang door het dorp, in de onecht verbonden. Om 17.00 uur is een borreluurtje welke om 18.00 uur wordt gevolgd door een Boerenmaaltijd. De receptie is om 20.00 uur en deze wordt gevolgd door een feestavond met DJ zanger Levi.  Iedereen is van harte welkom in zaal De Vink bij de voltrekking van dit onechte huwelijk van het jaar. Het wordt zeker de moeite waard. Voor 10 Euro kan een toegangskaart gekocht worden, waarmee u aan de maaltijd mag deelnemen. Daarbij ontvangt u een consumptiemunt en er staat een lotnummer op, waarmee een drietal prachtige prijzen te winnen zijn. Bij de Boerenmaaltijd kunt u een keuze maken uit stamppot boerenkool of zuurkool met bijbehorende spek, wordt e.d. En bent u geen liefhebben van stamppot, dat is er ook nog rijst met hachee. En natuurlijk is er een toetje toe. De toegangskaart kan gekocht worden bij café cafetaria De Vink, bij de Spar, beide in Ooij of aanmelden bij Tiny Huijbers, Helma Toonen, Hannie Veenstra of Patricia v.d. Pol (van Roel Vink).