1 januari 2012

Nieuwjaarsreceptie SVO in Ooij

In het clubhuis van SVO (Sport Vereniging Ooij) de Kempkes, vond vanmiddag de Nieuwjaarsreceptie plaats, welke druk bezocht werd. Zo waren carnavalsverening De Deurzakkers met Prins Peter en schutterij Eendracht met koning Ton Thomassen aanwezig, maar daarbij ook heel veel leden van de diverse afdelingen van SVO. De muzikale omlijsting was in handen van Robert Pouwels, die dit weer op een voortreffelijke wijze deed. Tijdens het feest werden vijf leden van de vereniging gehuldigd voor hun langjarige lidmaatschap.Tom Peters en Henk van Steen , deze laatste was niet aanwezig, waren 40 jaar lid en Conrad Meurs, Gijs Koks, Tom Arens en Peter Looijschelder elk 25 jaar lid. Zij kregen uit handen van de nieuwe voorzitter Bart Willems de daarbij behorende onderscheiding of cadeau uitgereikt. zie de foto’s.
DSC_8061_SVO