1 oktober 2011

Beekse verenigingen presenteren zich in Kulturhus

Beekse verenigingen en organisaties presenteren zich  in Kulturhus en basisschool de Biezenkamp: Sport, spel, muziek en informatie! Op 30 september was er voor de bewoners van de gemeente Ubbergen gelegenheid om  kennis te maken of om de kennismaking te hernieuwen met een aantal verenigingen en organisaties uit Beek. Basisschool de Biezenkamp,  Stichting Kinderopvang Beek, Buitenschoolse Opvang, Speel-o-theek de Speeldoos, Het Centrum voor doofblinden van Stichting Kalorama, Dansschool D&D, koor de Hofbrouwers, Harmonie KNA, Schutterij BUB, Muziekschool All Music, Sportstichting St. Anthonis, de bibliotheek Beek; ze waren allen vertegenwoordigd. Ze wilden allemaal graag laten zien wat ze doen en wat ze de inwoners van de gemeente Ubbergen, te bieden hebben! Het werd een divers en wisselend aanbod: er werd muziek gemaakt, er werd gezongen, er werd gesport en er waren een aantal kraampjes met informatiemateriaal. Maar…. er werden ook prachtige creatieve producten aangeboden. Je kon binnenlopen bij de kinderopvang, de buitenschoolse opvang, de bibliotheek.  Je kon kijken wat de speel-otheek te bieden heeft. En er werd een tentoonstelling geopend in het Kulturhus van schilderijen van de kinderen van groep 6 van de Biezenkamp die hun impressie van de natuur rondom Beek in de herfst en winter laten zien. zie de foto’s

DSCF1250_Beekse_verenigingen