1 oktober 2011

Nieuw zaalvoetbalteam

Er is een nieuw zaalvoetbalteam te bewonderen in de tweede klasse van de zaalvoetbalcompetitie in sporthal ‘Heuvelland’ te Groesbeek. Een groep van negen jongens uit Leuth hebben deze zomer het initiatief genomen om op de vrijdagavond deel te nemen aan de competitie. Naast het spelen in de competitie gaat deze groep jongemannen zich ook mengen in de strijd om de beker. Tevens kunnen de verworven technieken en spelinzichten geïmplementeerd worden in de competitie waarin VVLK zich bevindt. De wedstrijden in de zaal worden in de splinternieuwe out-fits (oranje shirt met witte broek) van Sportcentrum Morgen-Fit gespeeld. De jongens willen Rob Sanders, eigenaar van het in de Ooij gelegen fitnesscentrum, dan ook hartelijk danken voor zijn bijdrage. Leuke bijkomstigheid is dat het merendeel van de jongens fitnessen in de Ooij. Kortom, alle ingrediënten voor een voortvarende start van het zaalvoetbalseizoen. zie de foto’s

DSCF1286Morgenfit