1 oktober 2011

Gezelligheid troef in Beekse Kulturhus

Met muziek van het seniorenorkest Aldörum was het zaterdagmiddag goed toeven in de foyer van het Beekse Kulturhus. Er werd gedanst en gezongen op deze internationale Dag van de ouderen, welke de Beekse Zonnebloem en de KBO, samen met het Kulturhus hadden georganiseerd. zie de foto’s
DSCF1409_Kulturhus

Kulturhus Beek viert internationale dag van de ouderen: 1 oktober dansen met  Aldörum!

De Verenigde Naties hebben in 1990 1 oktober uitgeroepen tot de internationale dag van de ouderen. In Beek willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren de Zonnebloem, KBO Beek en het Kulturhus op zaterdag 1 oktober vanaf 15.00 uur een muzikale middag waarvoor alle senioren uit de gemeente Ubbergen, dus ook uit de kerkdorpen, worden uitgenodigd!

Opgetreden wordt er door Aldörum., bij velen al bekend. Seniorenorkest Adörum maakt al heel lang lang muziek voor de “wat oudere mens”. Het repertoire bestaat uit Duitstalige en Nederlandse liedjes van vroegere jaren maar de laatste tijd wordt er ook  wat nieuwere muziek gemaakt ( denk bijvoorbeeld aan Jannes e.d.). Dat heef ermee ook te maken dat het publiek ook  “verjongt”. Aldörum wordt meer en meer een 50+ orkest : een seniorenorkest. Ideaal voor een gezellige seniorenmiddag in het Kulturhus dus!De nadruk  ligt op lekkere dansbare muziek! Variërend van Fleta, Mazurka tot snelle polka’s en rock. En alles wat er aan  dansbaars tussenin zit! Gewoon lekker komen luisteren onder het genot van een hapje en een drankje kan natuurlijk ook!

Wij willen op deze middag ook eens turven of er eventueel belangstelling is voor  meer dansmiddagen, voor danslessen. De Zonnebloem en de KBO zullen bij voldoende belangstelling proberen om dan aan die behoefte te voldoen. Dus komt allen, neem buurvrouw of buurman mee en maak er met z’n allen een echte gezellige middag voor de ouderen van!