22 september 2011

Havo Notre Dame geopend.

Donderdagmiddag vond in Ubbergen de officiële opening plaats van de nieuwbouw van de Havo Notre Dame des Anges. Enkele maanden geleden was de nieuwbouw al in gebruik genomen. Het is een bijzonder gebouw geworden, dat goed past in de bijzondere omgeving. De architect heeft met een compact gebouw een school ontworpen die optimaal voldoet aan de eisen van het hedendaags onderwijs. Bovendien blijft er door deze nieuwbouw  meer ruimte over voor de natuur.  Het buitenterrein, dat nog niet helemaal klaar is, wordt onderdeel van de ecologische verbindingszone tussen het bronnenbos de Refter en de Ooijpolder. Het Geldersch Landschap is nog bezig het terrein in te richten en gaat dit ook beheren. De opening van donderdag was speciaal voor genodigden en zij allen kregen het boek: Een nieuwe Notre Dame aangeboden. Voor de leerlingen zelf was er vrijdag een speciaal openingsgebeuren zie de foto’s
DSCF1855