29 juni 2011

Gezamenlijke veteranendag MUG

Op woensdag 29 juni zijn voor het zesde jaar veteranen in de gemeente Groesbeek voor een ontvangst in het gemeentehuis uitgenodigd. De ontvangst betreft zoals in voorgaande jaren niet alleen Groesbeek, want ook de veteranen uit de gemeente Millingen aan de Rijn zijn weer uitgenodigd en dit jaar voor het eerst eveneens de veteranen uit Ubbergen. Diverse veteranen hebben aan deze uitnodiging gehoor gegeven en waren naar het gemeentehuis van Groesbeek gekomen om daar gezamenlijk van gedachten te wisselen en bij te praten. Burgemeester Marianne Schuurmans van Millingen, burgemeester Paul Wilbers van Ubbergen en loco-burgemeester van Groesbeek waren eveneens aanwezig. Directeur W. Lenders van het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 hield deze middag een interessante lezing over de Tweede Wereldoorlog in het Rijk van Nijmegen. zie de foto’s

DSC_1449veteranen_MUG