26 mei 2011

Verkeersdrempel in de Ooysedijk.

Woensdag is in de Ooysedijk nabij de bebouwde kom van Nijmegen een verkeersdrempel aangelegd, welke gelijk, nadat deze klaar was, al problemen gaf voor een landbouwer uit Heumen. De nieuwe drempel is 8 cm hoog en de landbouwer kwam er met zijn kunstmeststrooier zodanig in de problemen, dat hij een deel van zijn lading verloor. De landbouwer uit Heumen, die naar zijn weiland wilde gaan aan de Persingensestraat in Ooij, schrok van de nieuwe drempel, welke hij tot aan de dag daarvoor natuurlijk nog niet gezien had en welke ook nog niet door borden was aangeduid, waardoor hij hard moest remmen. Bij de aanleg van de drempel werd ook menig automobilist vanuit de polder verrast, omdat ze er niet langs konden en nu via de polder of via het kruispunt in Beek, dat momenteel ook aangepakt wordt, moesten rijden. zie de foto’s

DSC_6528verkeersdrempel_Ooysedijk_copy