26 mei 2011

Verkeersdrempels in Persingen

I.v.m. de werkzaamheden aan het kruispunt in Beek is er veel verkeer, dat de Persingensestraat in Persingen als alternatief neemt. Dat was ook zo bij de vorige werkzaamheden en dat leverde vaak gevaarlijke situaties op. Toen zijn er tijdelijke verkeersdrempels aangelegd, maar die bevielen niet erg. Door de gemeente is nu voor een heel ander soort gekozen. De nieuwe (tijdelijke) verkeersdrempels bestaan uit twee ronde drempels met, voor de zekerheid, grote keien in de berm, waardoor het niet mogelijk is om via de berm de drempels te ontwijken. Ook is er een snelheidslimiet van 50 km ingesteld. zie de foto’s
DSC_6537_verkeersdrempels_Persingen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.