2 april 2011

Wachten op Lehar bij Nijmeegs Operettegezelschap

Het Nijmeegs Opera- en Operettegezelschap presenteerde zaterdagavond in de Lindenberg te Nijmegen de operette “wachten op Léhar!” De muzikale leiding was in handen van de dirigent Tom Löwenthal en de muziek werd verzorgd door het orkest “Gaudium” met Jan van Egmond op de piano. Emiel Hoefnagel trad op als tenor en de regie was in handen van Paul Offermans uit Ooij. Het NOOG had al een aantal voorstellingen gegeven in zorgcentra, waaronder St. Jan de Deo in Millingen aan de Rijn. Tevens zullen ze op 10 april nog optreden in ’t Mozaïek te Wijchen. Diverse leden van het NOOG zijn woonachtig of komen uit de Ooijpolder en Millingen. zie de foto’s
Zie filmpje Vilja Lied op YouTube
zie filmpje  Grisettenlied op YouTube
DSC_8296NOOG_copy