2 april 2011

Feestavond voor Alpe d’HuZes

Ook dit jaar doet het tem Ooij weer mee aan de Alpe d’ HuZes in Frankrijk. Dit is een actie voor de KWF kankerbestrijding. Als voorloper hierop werd zaterdagavond in zaal De Vink te Ooij een feestavond gehouden met diverse acties voor het KWF en met muzikale medewerking van het orkest Vibe. Team Ooij organiseert tevens op 25 april a.s. in Sportcentrum Morgen Fit te Ooij een “Spinning-Sensation” met 60 fietsen. Dit wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur en men kan zich hier nog voor inschrijven bij Marco Schel of John Looijschelder. Het inschrijfgeld bedraagt 15 Euro en meer inlichtingen staan op de website www.ad6-teamooij.nl.       zie de foto’s (komen nog)

DSC_8526Alpe

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.