20 februari 2011

Veel belangstelling voor Het Bevroren Bos in Berg en Dal

Heel veel bezoekers deden zondagmiddag mee aan het door “Berg en Dals Bloei” georganiseerde “Bevroren Bos” in de bossen achter hotel Erica in Berg en Dal. Dit winterbosevenement vindt elk jaar in Berg en Dal plaats maar deze keer in een speciaal jasje. Deze keer vond het plaats in een wat minder heuvelachtig bos en bij daglicht, zodat het ook voor de kleintjes  en de wat minder jeugdigen wat gemakkelijker toegankelijk was. En zo kon ook optimaal genoten worden van het prachtige sminkwerk van de figuranten in het bos, die, bevroren als ze waren, tot leven kwamen als er door de bezoekers op een bel werd gedrukt. Aan het einde van de route werden de bezoekers weer muzikaal onthaald bij Hotel Erica, terwijl ze ook al met een muzikale act gestart waren. zie de foto’s.

DSCF7105bevroren_bos_copy