1 januari 2011

Onfortuinlijke parkeerder in Nijmegen

Politie, brandweer en ambulancediensten moesten op Nieuwjaarsdag uitrukken naar de Ridderstraat in Nijmegen, waar een onfortuinlijke automobilist, die zijn auto daar wilde parkeren en al uitgestapt was, klem kwam te zitten tussen de deur van zijn auto en een geparkeerde auto. Dit kwam omdat zijn auto lanzaam naar beneden rolde en hij de auto toch nog wilde redden. De bestuurder kwam zdanig klem te zitten, dat hij er op eigen kracht niet meer tussenuit kon komen. Door zijn geschreeuw werden omstanders gewaarschuwd, die met vereende krachten de auto, waar hij tegenaan gereden was, iets opzij konden beuren en de onfortuinlijke bestuurder uit zijn benarde positie konden bevrijden. De eveneens gewaarschuwde traumaheli werd op tijd gecancelled. Na onderzoek in de ambulance door het ambulancepersoneel, kon de bestuurder weer terug naar zijn auto. zie de foto’s

DSC_4745Ridderstraat