13 november 2010

Maandviering basisschool Opweg in Ooij

Vrijdagmorgen vond de maandvoering plaats van basisschool Opweg te Ooij. In de sportzaal naast de school konden ouders, leerkrachten en leerlingen genieten van de optredens van de diverse groepen. De groepen 1 en 2 hadden als thema “de bakker”, degroepen 2 en 3 ” er is post”, de groepen 4 en 5: ‘Afval hoort niet op de grond’ en de groepen 6 en 7 waren tevens van de partij met hun eigen thema’s. Groep 8 had als thema “Piraten”en dat optreden werd aan elkaar gepraat. De eerste vier dansen waren door door Desiree, van Nokki Danseducatie,  georganiseerd. Deze werden uitgevoerd door de kinderen van Nokki Danseducatie. zie de foto’s van Ronald Aalbers

IMG_0986Opweg

 

 

 

De 1e dans op K3 met Mamase;  de 2e dans op Puinhoop van Kinderen voor kinderen; de 3e dans op Speeltuin van Marco Borsato en de 4e dans op Undercover van Djumbo.