19 september 2010

Paul Jans nieuwe schutterskoning Leuth

Zondagmiddag schoot Paul Jans uit Leuth met het 51e schot de vogel naar beneden bij het koningschieten van schutterij De Vriendenkring in Leuth. Paul was de enige kandidaat. Hij zal in het eerste weekend van oktober tijdens de Leuthse kermis als koning worden geinstalleerd, samen met zijn vrouw Wilma, die dan koningin wordt. Paul is in het dagelijks leven Hoofd Financien en Bedrijfsvoering bij de gemeente Montferland en daarnaast geeft hij nog les aan de Bestuurs Academie Zuid Nederland in Tilburg. Bij de jeugd schoot Milo Hubbers de vogel naar beneden, waarmee hij zijn titel als Jeugdkoning prolongeerde. zie de foto’s

DSCF9886

Verdere uitslagen:

1e prijs Johan Menting (kop)

2e prijs Patrick Verheijen (linker vleugel) 3e prijs Maarten Rutten. (rechter vleugel) Bij de jeugd schoot Rick Bons de kop er af (1e prijs) en was de linker vleugel voor Bo Tissen (2e prijs) Daarna werd gelijk begonnen met het schieten op de vogel, die er door Milo Hubbers werd afgeschoten.