30 augustus 2010

Motorrijder verongelukt in Kekerdom.

Bij een frontale botsing tussen een motorrijder en twee auto’s is maandavond een 57 jarige motorrijder (G.T) uit Millingen aan de Rijn dodelijk verongelukt op de Botsestraat te Kekerdom.  De motorrijder kwam uit de richting Leuth en botste door nog onbekende oorzaak op een uit de tegemoetkomende richting naderende personenauto, waarna hij vervolgens nog tegen een daar achter rijdende bestelbus botste. De bestuurster van de personenauto raakte licht gewond. De bestuurder van de bestelauto bleef ongedeerd. De Dienst Verkeersongevallen Analyse van de Regiopolitie Gelderland-Zuid heeft een onderzoek ingesteld. De weg is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. zie de foto’s.

DSCF4240

 

Bron: De Gelderlander.

KEKERDOM – Een nog onbekende motorrijder is maandagavond omstreeks zeven uur omgekomen bij een botsing met een auto op de Botsestraat tussen Leuth en Kekerdom. Volgens een woordvoerster van de politie was het slachtoffer vrijwel op slag dood. Ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer doen.

De identiteit van de overledene wordt pas dinsdag bekendgemaakt omdat de politie eerst de familie wil inlichten.

Het ongeluk vond plaats op de doorgaande weg van Leuth naar Kekerdom. De motorrijder kwam uit de richting van Ooij en is door onbekende oorzaak gaan slingeren en op de verkeerde weghelft terechtgekomen. Daar botste hij eerst op een tegemoetkomende auto waarvan de bestuurster lichtgewond raakte. Vervolgens raakte hij een bestelbusje dat achter de auto reed. De bestuurder van het busje kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Na het ongeluk werd de Botsestraat afgesloten en werd het verkeer omgeleid. Rond half tien had de afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie haar onderzoek afgerond. Daarna werden de voertuigen die bij het ongeval betrokken waren afgesleept.