26 juli 2010

Jeffrey Thijssen uit Kekerdom 3e bij EK Motocross.

Jeffrey Thijssen uit Kekerdom is dit weekend 3e geworden bij de Europese kampioenschappen motocross.  Jeffrey stond na 8 gereden manches in Tsjechie en Denemarken op een derde plaats in het Europees Kampioenschap. Afgelopen weekend moest hij nog 4 manches in Emmen rijden. Die heeft hij met succes uitgereden en daarmee zijn 3e plek in het Europees Kampioenschap behouden.  Jeffrey is nu 15 jaar oud en doet vanaf zijn 10e jaar aan motocross. Hij heeft veel voor zijn sport over en rijdt bij de MON MX 2 jeugd, deze klasse is tot 18 jaar. Hier rijdt hij voor het Nederlands Kampioenschap. Daarnaast heeft hij het Europese Kampioenschap mogen rijden, waar hij dus 3e is geworden. Naast vele uren trainen op de motor, doet hij ook aan conditietraining zoals hardlopen. Naast dit alles zit hij ook nog op het Canisius College in Nijmegen en hij heeft hiervan veel huiswerk. Al met al heeft hij een druk bestaan. Dus een hele prestatie! Jeffrey is dan ook blij met zijn sponsors die dit voor hem mogelijk hebben gemaakt. De sponsors zijn Gulf Hoogenkamp, Valvoline motorolie, Staadegaard Automotive, Ultimate suspension en Unimotive. Namens Jeffrey harstikke bedankt hiervoor! En natuurlijk kunnen we zijn trainer Maichel Visser ook niet vergeten!  zie de foto’s

DSCF8488Jeffrey_Thijssen