27 juni 2010

Blaasmuziek in de Ooijpolder

Op zaterdag 26 juni klonk er de hele middag blaasmuziek bij Hotel-Restaurant-Huiskamercafé Oortjeshekken in de Ooijpolder. Dit evenement werd georganiseerd door muziekvereniging ‘de Ooijse Toekomst” uit Ooij. Het vond plaats op het zonnige terras. Als in een estafette hebben de  verschillende blaasorkesten uit de regio het publiek vermaakt  met kwalitatief goede muziek, die past bij de zomerse buitensfeer op het terras van Oortjeshekken. Om 13.00 uur werd gestart met Fanfare UNA uit Kekerdom, gevolgd door Harmonie KNA uit Beek. Daarna was het om 15.00 uur de beurt aan het  Nijmeegs Blazers Ensemble, gevolgd door de Ooijse Toekomst uit Ooij. Harmonie St. Cecilia uit Millingen a/d Rijn zorgde voor de afsluiting van deze middag. zie de foto’s

DSCF3546blaasmuziek