27 juni 2010

Tientallen bonnen bij Bisonbaai

De politie heeft zaterdagmiddag tientallen bonnen uitgedeeld aan foutgeparkeerde automobilisten op de Erlecomsedam, nabij de Bisonbaai te Ooij. Een combinatie van bezoekers aan de Bisonbaai en de muziekmiddag bij Oortjeshekken, zorgde er voor, dat veel automobilsten hun auto’s op de Erlecomsedam parkeerden, waardoor het verkeer belemmerd werd. Deze bestuurders trotseerden door hun parkeergedrag een boete van 60 Euro, terwijl ze in het naastgelegen weiland de hele dag voor 2 Euro kunnen parkeren. Het parkeerverbod is jaren geleden op de Erlecomsedam ingesteld, nadat bij een verdrinkingsgeval de hulpverleners, als gevolg van de vele geparkeerde auto’s, niet bij de Bisonbaai konden komen. Vooral het wat bredere landbouwverkeer heeft moeite om er door te komen.. zie de foto’s
DSCF3723bonnen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.