13 juni 2010

Autoband in brand bij Wylermeer

De brandweer van Ubbergen moest vannacht om 00.45 uur uitrukken voor een gemelde autobrand op de Nieuwe Rijksweg, nabij het Wylermeer. Ter plaatse bleek een achterband van een geparkeerde Poolse auto in brand te staan. Deze kon door de brandweer geblust worden. Naast deze auto stond een Duitse auto, waarin een man lag te slapen. Het gelukte zowel de brandweer als de politie niet om deze man wakker te krijgen. Waneer de brand in de poolse auto doorgezet zou zijn, dan zou ook deze Duitse auto in de gevarenzone hebben gestaan, met alle gevolgen vandien. Het wordt niet uitgesloten geacht, dat de band is aangestoken, temeer omdat de auto daar al met een koude motor geparkeerd stond. zie de foto’s
DSCF7261brand

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.