26 maart 2010

40 Jaar Heemkundekring De Duffelt

Op 31 maart a.s. bestaat de Heemkundekring De Duffelt 40 jaar. Daarom werd er vandaag een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in café Im Gärtchen in het Duitse Keeken. Veel leden waren naar Keeken gekomen om daar het jubileum gezamenlijk te vieren. Na het officiële gedeelte met sprekers zoals Jan Smit (ere-voorzitter van de vereniging), die de afgelopen 40 jaar, middels lichtbeelden, de revue liet passeren, de burgemeester van Millingen aan de Rijn en de waarnemend burgemeester van Kranenburg, volgde een gezamenlijke maaltijd. De bijeenkomst werd geleid door voorzitter Hans-Gerd Kersten. Zie de foto’s.Uitnodiging jubileum
Maart, 2010
De Heemkundekring De Duffelt viert dit jaar haar 40-jarig bestaan.
Ter gelegenheid daarvan zal een feestelijke bijeenkomst gehouden worden, waarvoor het bestuur u hierbij gaarne uitnodigt.
Deze bijeenkomst zullen we houden in het Café im Gärtchen, Spicker 45, D-47533 Kleve-Keeken op vrijdag 26 maart a.s. om 18.00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur:Ontvangst
18.30 uur:Welkomstwoord door de voorzitter Hans-Gerd Kersten
Hierna zal Jan Smit (erevoorzitter) zijn feestrede uitspreken.

Aansluitend bestaat de gelegenheid de vereniging officieel met haar jubileum geluk te wensen.
19.30 uur: Afsluiting officiële programma

Na afloop van het officiële programma is er ruimschoots de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
U hebt dan ook gelegenheid om van gedachten te wisselen en eventueel gebruik te maken van de speciale jubileumaanbiedingen in de boekenstand, die aanwezig is in de feestzaal.