24 februari 2010

Willy Wonka in Berg en Dal

I.v.m. de weersomstandigheden is het voor 30 januari j.l. geplande avontuur in de bossen bij Berg en Dal, dat georganiseerd werd door Berg en Dals Bloei, de Bosbios, niet doorgegaan. Ze hadden Willy Wonka (Sjakie en de chocoladefabriek) in het bos gepland, hij zou chocolade repen uitdelen aan alle kinderen waarvan er 6 met een gouden wikkel waren en deze 6 kinderen mochten een middag lekkers van en met chocolade maken bij restaurant de Put onder begeleiding van de kok. De actie is toch doorgezet (ze zijn met de repen naar school gegaan) en vanmiddag mochten deze kinderen, samen met de kok van restaurant De Put in Berg en Dal, in de keuken van de zaak met chocolade aan de slag. Hen werd geleerd, hoe ze een koek met chocolade konden versieren. zie de foto’s