7 februari 2010

Rooie Oortjes, Theatersport in Oortjeshekken

Zondagmiddag was het weer druk in Huiskamercafé Oortjeshekken aan de Erlecomsedam in Ooij. Dat is meestal wel zo, maar deze keer kwam dat mede door een geweldig optreden van de Theater Sportgroep "Rooie Oortjes in het café" , die er een gelegenheidsvoorstelling gaven in het café, waarbij het publiek actief betrokken werd. Het was de moeite waard. zie de foto’s


‘Rooie Oortjes in het cafe’

‘Rooie Oortjes in het cafe’ spelen weer in Oortjeshekken. De theatersporters van het eerste uur zullen deze middag een gelegenheidsvoorstelling geven. U zult hier als publiek actief bij betrokken worden (voor de niet-kenner: Ook de Lama’s speelden theatersport).
De Rooie Oortjes zijn de initiatiefnemers van de Nijmeegse theatersportgroep ‘Op de Geest’, de veteranen. Zij zullen alles inzetten en improviseren om tot volle actie te komen.

U bent het publiek maar ook de jury. De rechter is aanwezig om samen met u te bepalen welk van de twee teams kan worden uitgeroepen tot de beste theatersporter.