30 november 2009

Start bouw Ooijse Graaf

Er is gestart met het bouwrijp maken van de voormalige sportvelden van SVO in Ooij.Vorige week is de aannemer begonnen met de 1e fase van deze werkzaamheden. De komende maanden worden bomen gekapt, riolering aangelegd, kabels en leidingen getrokken en wordt de bouwweg aangelegd. Dit betekent dat de contouren van de nieuwe wijk eindelijk zichtbaar worden, want de toekomstige weg door de nieuwe wijk wordt als bouwweg aangelegd. Deze weg verbindt de Koning Julianalaan en de Marialaan met elkaar. zie de foto´s


Start werkzaamheden Ooijse Graaf

donderdag, 26 november 2009
In oktober hebben wij u verteld dat op korte termijn gestart wordt met het bouwrijp maken van de voormalige sportvelden van SVO in Ooij. Deze start heeft inmiddels plaatsgevonden. Vorige week is de aannemer begonnen met de 1e fase van deze werkzaamheden. De komende maanden worden bomen gekapt, riolering aangelegd, kabels en leidingen getrokken en wordt de bouwweg aangelegd. Dit betekent dat de contouren van de nieuwe wijk eindelijk zichtbaar worden, want de toekomstige weg door de nieuwe wijk wordt als bouwweg aangelegd. Deze weg verbindt de Koning Julianalaan en de Marialaan met elkaar.
De aannemer probeert met zo min mogelijk overlast de werkzaamheden te verrichten, maar gezien de aard van de werkzaamheden kunnen we u niet garanderen dat u geen hinder ondervindt. Wij vragen u hiervoor begrip te hebben.
De bouwrijpwerkzaamheden worden in de eerste helft van 2010 afgerond, waarna de bouw van 54 woningen en appartementen van start gaat. Van de 54 woningen worden er 19 verkocht: 9 appartementen en 10 rijwoningen. De verkoop van deze woningen start in januari of februari van 2010, maar hierover ontvangt u later meer informatie.