19 november 2009

Vrijwilligers feestje St. Hubertuskerk

Dinsdagavond was een groot deel van de vrijwilligers van de St. Hubertus- parochie in Ooij bij elkaar gekomen in het dorpshuis De Sprong te Ooij om een feestje te vieren. Dat gebeurde om in de eerste plaats de vrijwilligers te eren voor al het goede werk van de afgelopen jaren, maar ook om afscheid te nemen van een drietal vrijwilligers, die gestopt zijn met hun activiteiten. Riet Jacobs werd in de bloemetjes gezet omdat ze 16 jaar lang de misintenties had verzorgd, Alex Derksen, omdat hij 7 jaar de Parochiebode had verzorgd en Geert Verriet omdat hij 4 jaar als lid van het kerbestuur had gefungeerd. De activiteiten van Riet Jacobs worden overgenomen door Leny Rikken-Verriet. De Parochiebode houdt op te bestaan en zal in de Rozet worden opgenomen, terwijl de functie van Geert Verriet nog vacant is. zie de foto’s