7 november 2009

Toon Vermeulen overleden

Vanmiddag om 12.00 uur luidden de kerkklokken weer in Ooij. Bleek dat Toon Vermeulen donderdagavond tegen middernacht was overleden. Hij is 79 jaar oud geworden. Wij wensen zijn vrouw Nolda, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte!Toon werd geboren op 16 juli 1930 te Leuth en is overleden op 5 november te Beek-Ubbergen.

Indien u persoonlijk afscheid van Toon wil nemen dan bestaat hiertoe de gelegenheid op maandag 9 november van 19.00 tot 20.00 uur in de rouwkamer van verpleeghuis Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 te Beek-Ubbergen.
De uitvaart wordt gehouden op dinsdag 10 november om 10.30 uur in de Heilige Hubertus kerk, Kerkdijk 26 te Ooij. Aansluitend begeleiden wij Toon naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats aldaar.
Gelegenheid tot schriftelijk condoleren voor aanvang van de dienst. (de familie)