5 november 2009

Gebak voor harde werkers

Verbinding(sweg) weer open. Dinsdag 3 november is, na een aantal tegenslagen te hebben overwonnen, de doorgaande verbinding met de Rijksstraatweg weer opengesteld voor verkeer. Om deze doorbraak te vieren én om de harde werkers te bedanken voor hun inzet rond het gemeentehuis, heeft wethouder Ria Barber hen tijdens de koffiepauze op een gebakje getrakteerd. Het werk voor het gemeentehuis gaf een heel gepuzzel met allerlei leidingen die aangetroffen werden onder de splitsing Rijksstraatweg-Verbindingsweg. Daarnaast hebben enkele hoosbuien het werk ook lastiger gemaakt, omdat het de nodige tijd kostte voor het water was weggezakt. Vol goede moed wordt er nu verder gewerkt aan het deel vanaf het gemeentehuis richting Ubbergen, zodat rond maart 2010 het hele project is afgerond. Foto Fred Kort