20 mei 2009

4e elftal BVC 12 viert 20 jarig bestaan

Afgelopen zaterdag vierde het vierde elftal van B.V.C. ’12 haar 20 jarig bestaan. Het huidige team en spelers, die eerder bij het vierde elftal hadden gevoetbald, verzamelde zich bij café “Sous Les Eglises”. Van daaraf ging men per zonnetrein naar de voetbalvelden van B.V.C. ’12 alwaar een wedstrijd werd gespeeld tussen het huidige en oude vierde elftal. Het huidige team won met 5-3. Nadat we per zonnetrein weer terugkeerde naar café “Sous Les Eglises” stond er een voortreffelijke maaltijd klaar. Daarna volgde de feestavond. Ron Bons zette diverse spelers te kijk en zanger Zjar zorgde voor de afsluiting. De Hemmy Jurjus trofee (een jaarlijkse trofee) werd voor het eerst uitgereikt aan Roy van Driel. De organisatie. Zie de foto’s van Willy Bos.