8 april 2009

Sponsorloop basisschool de Biezenkamp

De leerlingen van groep 7 van basisschool de Biezenkamp te Beek hebben woensdagmorgen een sponsorloop gelopen t.b.v. hun werkweek op het Woldhuis in Apeldoorn. Dat is een kamp voor natuuronderwijs voor de groepen 7. Door de leerlingen werden 10 rondjes van 400 meter rond de school gelopen, daarbij aangemoedigd door de andere leerlingen van de school, aangevuld met leerkrachten, ouders en grootouders. Ook wethouder leidy van der Aalst bevond zich onder het publiek en moedigde de kinderen aan. Ze beloofde volgend jaar, samen met directeur Vincent Scholte de eerste ronde mee te lopen. Als eerste meisje kwam Anna van Zwol over de finish en de eerste jongen was Sander Rahangmetan. zie de foto’sDE SPONSORLOOP

Op basisschool De Biezenkamp hebben we de sponsorloop gelopen,
voor het Woldhuis in Apeldoorn, dat is een kamp voor natuuronderwijs voor de groepen 7. We hebben er veel voor getraind maar toch was moeilijker dan we dachten, we moesten wel 10 rondjes lopen, een rondje is ongeveer 400 meter.
Iedereen was heel actief bezig, daardoor heeft iedereen het gehaald ? Anna van Zwol was de eerste van de meisjes, en Sander Rahangmetan de eerste van de jongens. Ook de andere kinderen van de school juichten ons toe maar daar bleef het niet bij vaders moeders opa’s en oma’s kwamen ook kijken.

Sander en Rocher