8 april 2009

Feestelijke ingebruikneming JOP in Ooij

Woensdagmiddag is de onlangs bij de Wilhelminaplas geplaatste JOP (Jongeren Ontmoetings Plaats) op feestelijke wijze in gebruik genomen. Dit gebeurde door wethouder Leidy van der Aalst, die de ingepakte JOP, waarin al een stel jongeren verstopt zaten, open knipte en zo de JOP voor geopend verklaarde. Een en ander gebeurde in aanwezigheid van een aantal Ooijse jongeren, buurtbewoners en de pas aangestelde jongerenwerker. Voor de jeugd was er vervolgens een blikje drinken en er werden zakjes met chips e.d. beschikbaar gesteld. Overigens vonden de jongeren de zo gedeeltelijk ingepakte JOP wel fijn, omdat ze zo meer tegen de regen en de kou beschermd worden. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.