23 maart 2009

Jubilarissen gehuldigd tijdens voorjaarsconcert Ons Genoegen

Tijdens het zondag gehouden Voorjaarsconcert van fanfare Ons Genoegen in Millingen aan de Rijn in het OEV gebouw, zijn 9 leden van de vereniging gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Onder hen waren zelfs twee leden, die al 70 jaar lid waren. Thé Spaan (70), Gert Wassink (70) Cees Broens (50), Henk Kievits (50) Toon Janssen (40), Wim Bakker (40), Willy van Ophuizen (40), Rinora Smit (40) en Tim Wassink (25 jaar lid) ontvingen allen de bijbehorende speld (of cadeau) en oorkonde en natuurlijk een bos bloemen. Cees Broens en Henk Kievits zijn tevens erelid geworden. Het concert werd begonnen met een daverend optreden van het Tamboerkorps o.l.v. Albert van der Heide. Na de huldiging speelde ook het Fanfarekorps, o.l.v. Jo Laumen, de sterren van de hemel. zie de foto’s