22 maart 2009

Koninklijke onderscheiding voor Cees Broens in Millingen

Cees Broens uit Millingen aan de Rijn werd zondag, tijdens het voorjaarsconcert van Ons Genoegen in het Schuttersgebouw OEV in Millingen aan de Rijn, t.g.v. zijn 50 jarig lidmaatschap van het Fanfarekorps op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Nadat hij in eerste instantie als jubilaris door de vereniging werd onderscheiden en tot erelid werd benoemd, kwam burgemeester Annemiek Vermeulen met een andere verrassing. I.v.m. zijn vele verdiensten als vrijwilliger voor het fanfarekorps Ons Genoegen werd hij koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. zie de foto’s

Persbericht gemeente Millingen aan de Rijn.
Koninklijke onderscheiding voor de heer C.T.H. Broens

Cees Broens wordt voor zijn verdiensten als vrijwilliger van fanfarekorps Ons Genoegen koninklijk onderscheiden tot Lid in de Orde vanOoranje Nassau.

De heer Broens is van 1959 tot heden spelend lid en vrijwilliger van het fanfarekorps Ons Genoegen.
Van 1974 tot 1981 was hij secretaris van de vereniging.
Van 1976 tot heden is hij contactpersoon van de fanfare en Musikverein Kisslegg in Zuid Duitsland om een uitwisselingsprogramma tot stand te brengen.
Van 1994 tot 2006 was hij voorzitter en betrokken bij de totstandkoming van het jubileumboek dat in 1996 werd uitgebracht nav het 100 jarig bestaan van de fanfare.
Van 1994 tot heden is de heer Broens lid van de Commissie Fanfares in Harmonie.
Van 2006 tot 2007 was hij contactpersoon voor de fanfare met de Marinierskapel en heeft er mede voor gezorgd dat de Marinierskapel een concert in Millingen aan de Rijn heeft verzorgd.
Vanaf 2006 is hij weer secretaris van de fanfare.

De Koninklijke Onderscheiding wordt uitgereikt door burgemeester mevrouw A. Vermeulen op zondag 22 maart om 11.00 uur in Schuttersgebouw OEV aan de Heerbaan 190 tijdens het voorjaarsconcert van fanfare Ons Genoegen ter gelegenheid van het persoonlijk 50 jarig jubileum van de heer C. Broens.