4 januari 2009

BVC huldigt haar jubilarissen

 Zondagmiddag hield voetbalvereniging BVC'12 haar nieuwjaarsreceptie, waarbij tevens de jubilarissen van de vereniging in het zonnetje werden gezet. De leden, welke in lidmaatschapsjaren variëerden  van 25 tm 70 jaar lid van de vereniging, ontvingen uit handen van voorzitter Dion Awater een speld alsmede een bos bloemen. Helaas kon Hemmy Jurjus, 70 jaar lid, door ziekte niet aanwezig zijn en hij liet zich vervangen door zijn zoons.  60 jaar lid waren Toon Hendriks en Jan Verbeet. Klaas Arts, Hans Cornelissen, Hans Engelaar, Frans van Heumen en Herman Kok waren elk 50 jaar lid. Eric Eerden, Harrie Hofmans en Harrie Kersten waren  40 jaar lid. Laatstgenoemde was i.v.m. zijn vakantie niet aanwezig. De 25 jarige jubilarissen zijn Vincent Creemers en Steef van Eck. Tot Grootste BVC' er 2009 werd Frans Merkes uitverkozen. zie de foto's
 dscf6391jubbvc  dscf6422grbvcer