4 januari 2009

Ben Dercks erelid V.V.L.K

 Tijdens een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie zondagmiddag in het clubhuis van de voetbalvereniging VVLK in Leuth werd scheidend clubvoorzitter Ben Dercks benoemd tot erelid van VVLK. Ben had kort daarvoor de voorzittershamer overgedragen aan Geert Keukens, die vanaf nu de club zal gaan leiden. Tijdens de bijeenkomst werden tevens de jubilarissen van de vereniging door afwisselend de oud-voorzitter en de nieuwe voorzitter gehuldigd. Jerry Brister en Antoine Lamers waren beiden 25 jaar lid, Wim Arts, door ziekte afwezig, was 40 jaar lid en Joep Oteman en Eef Sack 50 jaar lid. Eef Sack nam tevens het penningmeesterschap van de vereniging over van Ad Vervoort. Theo Wieland werd vervolgens nog gehuldigd voor zijn 60 jarig lidmaatschap van VVLK. zie de foto's
 dscf6674bendercks  dscf6685jubvvlk


Ben Dercks is op 1 augustus 1964 lid geworden van VVLK en werd in 2001 voorzitter van de vereniging. Vanaf zijn 17e was hij al jeugdleider, was initiatiefnemer van het jeugdkamp en fungeerde regelmatig als grensrechter. Ook was hij actief betrokken bij de verbouwing van de gebouwen van VVLK.