5 januari 2009

Vrachtauto glijdt van de weg

 Terwijl er vanmorgen, als gevolg van de sneeuwval in Nederland meer dan 500 km file stond, was een bestuurder van een vrachtauto, geladen met vrieskastjes, druk in de weer om zijn voertuig weer op de weg te krijgen. Deze bestuurder, was geleid door zijn Tom Tom, op weg naar de Reomie in Ooij op de Spruitenkamp in Ooij terecht gekomen. Dit weggetje, dat normaal niet berekend is op voertuigen van deze omvang, was spiegelglad en nog niet gestrooid. In de bocht bij Boy en Annet Stappershoef gleed de vrachtauto van de weg en bleef tegen de omheining van de tuin aan staan. Voor de kraanwagen van Schamp bleek de vrachtauto te groot, reden waarom de fa. Houterman gewaarschuwd werd. Door Houterman werd de vrachtauto weer op de weg gezet en kon de bestuurder zijn weg, na een oponthoud van enkele uren, vervolgen. zie de foto's
 dscf6802gladheid