16 november 2008

Deurzakkers houden Ooijs piratenfeest

dscf4412przitting De carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Ooij hield zaterdagavond haar eerste pronkzitting van dit seizoen in het dorpshuis de Sprong te Ooij. Deze avond stond in het teken van de hollandse muziek met als thema "Het Ooijs Mega Piratenfestijn". Bijna alle onderwerpen van deze avond hadden de hollandse muziek als thema, hetgeen gezamenlijk een geweldige avond opleverde. De zaal was goed gevuld en als gastvereniging was de carnavalsvereniging uit Kekerdom aanwezig, terwijl later ook nog de carnavalsvereniging uit Beek acte de presence gaf. De zanger Mighty Mike uit Leuth zorgde voor een prachtige finale. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.