17 november 2008

Heilig Vormsel Leuth 2008

Zondagmorgen ontvingen 27 kinderen uit Leuth, uit handen van de Hoog Eerwaarde heer Ino Ponsioen het Heilig Vormsel in de H. Remigiuskerk te Leuth. De andere celebrant was Diaken Nieuwenhuis, die de vormelingen had begeleid. Het familiekoor Les Alouettes olv Peter Rutten verleende haar medewerking. De gehele kerk zat vol familieleden en andere belangstellenden. zie de foto’s dscf4551vormsel_leuth


Wij feliciteren Simone Arens, Kim Brandwijk, Paul Daamen, Niels van Eck, Mitsch van Eck, Jessie Engelen, Corine Gielen, Demi Houkes, Naud janssen, Jorrit Keukens, Eva van de Laak, Jari Menting, , Marischa Roeberding, Annemieke Seegers, Jelle Seegers, Nico Spierings, Twan Stunnenberg, Mirjam en Emiel Thunnissen, Luuk Terwindt, Fleur Verriet, Aáron Vink, Jara Wieland, Niels Kort en Iris van Rens.