27 mei 2008

EHBO diploma voor leerlingen OPWEG

 Dagelijks gebeuren er heel wat ongelukken: op straat, op school, op het sportveld en thuis."Een ongeluk zit in een klein hoekje", zeggen we wel eens. Als er een ongeluk gebeurt, is er bijna nooit meteen een dokter of ambulance aanwezig. Daarom is het belangrijk te weten wat je moet  doen ,hoe je dat moet doen en wat je moet laten als er een ongeluk gebeurd is. Goede EHBO is heel belangrijk voor het slachtoffer. Het kost nu eenmaal tijd, voordat er een dokter of ambulance bij een ongeval zijn.dscf4376ehboopweg Voor de 8e keer werd ook dit schooljaar een cursus Jeugd Eerst Hulp A op basisschool Op Weg georganiseerd mmv de EHBO vereniging Ooij-Persingen. Groep 8 is vanaf de herfstvakantie bezig geweest om zich voor te bereiden op het examen dat op woensdag 14 mei is afgenomen. Het examen is afgenomen door mevrouw L. Rikken-Verriet, docent Eerste Hulpverlening. De volgende leerlingen zijn geslaagd voor hun diploma Jeugd Eerste Hulp A.: Willie Aalders, Renske Arnts, Annelotte Bex, Giel van den Brink, Rob van den Brink, Niels Büchner, Aike Claassen, Anna Daamen, Stef Lamers, Daphne Master, Rochelle van Megen, Jordy Meurs, Ashley Peters, Jim Philipsen, Daniel van Raay, Merel Schaap, Roy Scholten, Bram van der Velden, Robin Vermeulen, Willem Verriet,Eric Weyers. zie de foto's