5 april 2008

Jubilarissen bij Edelweisz

 Ieder jaar verzorgt muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal een groot concert in Gemeenschapshuis Kerstendal in Berg en Dal. Zo ook op zaterdag 5 april. Het programma bestond deze keer uit filmmuziek, waarbij het orkest, o.l.v. Lex Bergink, zich weer op verrassende wijze presenteerde. Ook was er een optreden van een aantal jonge muzikantjes, die op hun blokfluiten een miniconcert gaven van speciaal voor hen geschreven muziek. Tjdens deze avond werd 5 jubilarissen gehuldigd i.v.m. langdurige lidmaatschap. De onderscheidingen werden uitgereikt door wethouder Giesbers van de gmeente Groesbeek aan Wim van de Water (50 jaar muzikant) Ria Ariaans, Petra Stokman, Henny Vierstraete en Maarten de Jong, allen 25 jaar muzikant. zie de foto's  dscf2270jubedelweiss