20 maart 2008

Indrukwekkende uitvaart Albert van Dorst

 dscf0347uitvavandorst Donderdag is tijdens een indrukwekkende en respectvolle uitvaartmis in de Grote Bartolomeuskerk te Beek afscheid genomen van oud-wethouder van de gemeente Ubbergen, Albert van Dorst. Veel mensen uit zijn omgeving en andere belangstellenden waren naar de kerk gekomen om hem de laatste eer te bewijzen. Er werd gesproken door burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen, dhr. Jan Meijer, als oud-docent namens de docenten en oud-leerlingen van het Pius XII college en Paul Ekelschot van het CDA Ubbergen. Zijn zoon Albert herdacht zijn vader met respect. De mis werd geleid door drie "Heren", pastoor Wesseling, diaken Henk Nieuwenhuis en diaken  Henk Janssen.  Na de mis werd Albert van Dorst in familiekring op het kerkhof achter de kerk ter aarde besteld.