13 november 2007

Blokhut voor petanque Kekerdom

 Dinsdagmiddag heeft de petanquevereniging uit Kekerdom eindelijk haar blokhut in gebruik mogen nemen, welke ze van Oosterpoort wooncombinatie gekregen hebben. Het heeft 23 maanden gekost om dit te realiseren. Niet omdat Oosterpoort er zo lang over gedaan heeft om de hut ter beschikking te stellen, maar omdat hiervoor een traject moest worden belopen, waarbij o.a. het Bestemmingsplan moest worden gewijzigd. Vanmiddag was het zover dat de Blokhut (kantine), in aanwezigheid van wethouder Leidy van der Aalst, veel Kekerdommers alsmede een vertegenwoordiging van Oosterpoort, in gebruik kon worden genomen.  Karin Ysvelt, woonconsulente van Oosterpoort wooncombinaties opende als eerste de deur van de Blokhut en overhandigde vervolgens de sleutel aan Peter Maas, terwijl ze daarbij nog een tas met "de eerste levensbehoeften" (koffie e.d.) schonk.  zie de foto's  dscf4057blokhut