3 november 2007

Feestelijke presentatie jubileumboek B.U.B

  Vanmiddag is in de foyer van het Kulturhus te Beek het jubileumjaar van schutterij B.U.B afgesloten met de feestelijke presentatie van het jubieumboek "Daar komen de schutters, 75 jaar Schutterij B.U.B." van de hand van Albert de Witt. Bestuurslid en mede initiator van het boek, Jos Peters gaf uitleg over hoe het boek tot stand gekomen was en hij bedankte de mensen, die daar aan mee hadden gewerkt. dscf1989boekbub Aan de heren Verploegen, van Dorst en Cremers werden de eerste exemplaten van het nieuwe boek uitgereikt.dscf2019boek Zelf kreeg Jos Peters het boek uitgereikt door de voorzitter van de BUB, Voor alle medewerkenden was er vervolgens een presentje. Ook de plaatselijke Rabobank liet zich niet onbetuigd. Zij kwam met een cheque van 1500 Euro als bijdrage in de kosten, De drumfanfare BUB verleende haar muzikale medewerking.  Zie de foto's