15 september 2007

Feest bij Beekse dierenweitje

 dscf6999  Ze hadden er speciaal wethouder Leidy vd Aalst voor uitgenodigd. Eigenlijk was het al een beetje Nationale Burendag (15 september officiëel)  bij het Beekse dierenweitje van  Sjors Felet. De hele buurt was uitgelopen om bij de feestelijke inwijding van het tweede bankje bij het weitje aanwezig te zijn. Diverse buurtbewoners hadden dit bankje van de ondergang gered, nadat het onlangs uit het Wylermeer was gevist om bij hen een tweede leven te beginnen. Met man en macht was er aan geknutseld en sedert enige tijd staat het bankje te pronken naast de bank, die er al stond. Er was champagne en voor iedereen was er beschuit met muisjes, om tevens de geboorte van de jonge dieren te vieren. Het weitje is nog tot 15 september 's avonds om 19.30 uur geopend en elke avond vindt er een verloting van de eieren plaats. zie de foto's.